Κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας
Κίνηση στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας EUROKINISSI

Κυκλοφοριακό έμφραγμα επικρατεί σε όλες τις κύριες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Συνεχής η ροή των οχημάτων στις εξόδους των Εθνικών οδών.

Ημέρα για γερά νεύρα αποδεικνύεται η σημερινή για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους της πρωτεύουσας, στους οποίους επικρατεί το αδιαχώρητο με εξαίρεση τις εξόδους των Εθνικών οδών που παρουσιάζουν συνεχή ροή.

Πιο συγκεκριμένα μποτιλιάρισμα επικρατεί στην άνοδο του Κηφισού από την Παραλιακή έως την έξοδο της Αχαρνών και στην κάθοδο από την Αττική Οδό έως την έξοδος της Πειραιώς.

Στην Λ. Κηφισίας στην κάθοδο από το ύψος της Κατεχάκη, όπως και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Συγγρού, στο κέντρο της Αθήνας και στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Αμαλίας και Φιλελλήνων, στις οδούς Μάρνη και Αχιλλέως προς Πλατεία Καραϊσκάκη, στο λιμάνι του Πειραιά, στην οδό Μικράς Ασίας προς Λιμάνι και στην Λ. Ποσειδώνος από το ύψος του Ελληνικού έως και το ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται ότι για την έξοδο των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως ακολούθως:

-Σήμερα Παρασκευή (14-6-2019) : 16:00 - 22:00 για το ρεύμα εξόδου.

-Το Σάββατο (15-6-2019) : 08:00 - 13:00 για το ρεύμα εξόδου.

-Την Κυριακή (16-6-2019) δεν ισχύουν απαγορεύσεις.

-Τη Δευτέρα (17-6-2019) : 16:00 - 23:00 για το ρεύμα εισόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνηση στους δρόμους, Αστυνομία
SHARE: