Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τι είναι το “Warzone” με το οποίο βγάζει τη καραντίνα του

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τι είναι το “Warzone” με το οποίο βγάζει τη καραντίνα του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιος του Κωνσταντίνος instagram

Ο γιος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε "προσβεβλημένος" από τη φημολογία ότι έσπασε την καραντίνα, αν και θετικός στον κορονοϊό. Τι είναι το Warzone που, όπως είπε, τον κρατά σπίτι.

Με μία χιουμοριστική ανάρτηση θέλησε να απαντήσει ο Κωσνταντίνος Μητσοτάκης στα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως “έσπασε” την καραντίνα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως έγραψε, είχε (και έχει) ακόμα έναν σοβαρό λόγο για να παραμείνει σπίτι του, γι’ αυτό και εμφανίστηκε “θιγμένος” για τη φημολογία που αναπτύχθηκε τα τελευταία 24ωρα. Ποιος ήταν αυτός;

Το Warzone, στο οποίο φαίνεται ότι “λιώνει” νυχθημερόν, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την ανάρτησή του.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη kon_mitsotakis

Τι είναι, λοιπόν, το Warzone; Πρόκειται για μία από τις τελευταίες εκδόσεις του πολύ γνωστού και διαχρονικού video game “Call of Duty”, που ειδικά μέσα στο διάστημα της καραντίνας κράτησε “έγκλειστους” πίσω από κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές αρκετούς νέους (και μη) παίκτες, αφού αποτελεί ένα από τα πλέον διαδεδομένα παιχνίδια παγκοσμίως.

Ένα “first-person shooter” video game, που μπήκε δυναμικά στην αγορά το 2003, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλει σε όλο και περισσότερα σπίτια χάρη στη δυνατότητα online gaming, με πληθώρα χαρτών όπου εκτυλίσσονται οι μάχες, αλλά και συνεχών ενημερώσεων με όλο και περισσότερες βελτιώσεις.

Είναι μία αυτόνομη επέκταση του Call of Duty: Modern Warfare και έχει καθηλώσει τους φανατικούς των “battle royale” παιχνιδιών, αφού μπορούν να παίζουν και να επικοινωνούν μέσω διαδικτύου από τα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο.

Εμπόλεμες ζώνες, βαρύς οπλισμός και μάχη “όλοι εναντίον όλων” μέχρι να μείνει ένας παίκτης ζωντανός, που θα είναι και ο νικητής.

Ιδού και μία γεύση από το παιχνίδι, με έναν παίκτη που φαίνεται πως έχει εξασκηθεί αρκετά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα