Κοροναϊός: Στην Πάτρα βρίσκεται κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας

Κοροναϊός: Στην Πάτρα βρίσκεται κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας
Άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κρούσματος κορονοϊού Eurokinissi

Τα μέλη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν συνάντηση χθες, Δευτέρα με τους επόπτες δημόσιας υγείας για τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να παρθούν για τον κοροναϊό.

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρίσκεται στην Πάτρα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και υπεύθυνο για θέματα δημόσιας υγείας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπο Μπονάνο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο ο Χαράλαμπος Μπονάνος, «τα μέλη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ συναντήθηκαν σήμερα με τους επόπτες δημόσιας υγείας και μας ενημέρωσαν για τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να πάρουμε, ενώ το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αντιπεριφέρεια Αχαΐας.»

Στην σύσκεψη αυτή, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση όλων όσοι δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνονται ενάντια στον κοροναϊό.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Χαράλαμπος Μπονάνος, σχετικά με την ερχόμενη σύσκεψη, «τα πάντα πρέπει να γίνονται με σοβαρότητα και πρωτίστως με την γνώμη των ειδικών.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα