Κορονοϊός: Οι Θεσσαλονικείς πήγαν ζωολογικό κήπο – Μπαίνει λουκέτο

Κορονοϊός: Οι Θεσσαλονικείς πήγαν ζωολογικό κήπο – Μπαίνει λουκέτο
Η παιδική χαρά στο Άλσος της Νέας Σμύρνης Eurokinissi

Από τη μία οι παραλίες και τα χιονοδρομικά, από την άλλη οι βόλτες στον ήλιο. Όσο οι πολίτες δεν συμμορφώνονται εμπράκτως με τις οδηγίες των Αρχών για τον περιορισμό των μετακινήσεων τόσο θ' αυξάνονται τα μέτρα.

Ταυτόχρονα με την εντολή για την επιστροφή όλων των κατασχαμένων πινακίδων από ΙΧ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έσπευσε για την απαγόρευση εισόδου σε όλες τις παιδικές χαρές όπως και στον ζωολογικό κήπο της πόλης.

Το πρωί της Δευτέρας η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος φρόντισε να βάλει λουκέτο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Κέδρινο Λόφο, διότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παρατηρήθηκε προσέλευση αρκετών επισκεπτών. “Στο πλαίσιο διασφάλισης της δημόσιας υγείας και των μέτρων προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού προχωρήσαμε σε αναστολή λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών, όπως προέβλεπε η νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αλλά και στο κλείσιμο του ζωολογικού κήπου, καθώς παρατηρήθηκε η παρουσία αρκετού κόσμου και υπήρχε κίνδυνος για την εξάπλωση του ιού“, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωκράτης Δημητριάδης.

Κάμποσοι γονείς έλαβαν άδεια ειδικού σκοπού για να προσέχουν τα παιδιά στο σπίτι, όχι για να κάνουν βόλτες έξω.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα