Κορονοϊός: Πάνω από 540 οι παραβάτες των άσκοπων μετακινήσεων μόνο σήμερα

Κορονοϊός: Πάνω από 540 οι παραβάτες των άσκοπων μετακινήσεων μόνο σήμερα
Έλεγχοι από αστυνομικούς σε πολίτες στην Αθήνα για την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού Eurokinissi

Σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 541 παραβάσεις. Από τη Δευτέρα έως τώρα έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.491 παραβάσεις.

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω κορονοϊού.

Σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 541 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Συγκεκριμένα, 156 στην Αττική, 56 στην Κρήτη, 51 στα Ιόνια Νησιά, 51 στη Δυτική Ελλάδα, 39 στην Ήπειρο, 36 στην Πελοπόννησο, 29 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 28 στην Κεντρική Μακεδονία, 24 στο Νότιο Αιγαίο, 18 στη Θεσσαλία, 18 στη Θεσσαλονίκη, 16 στη Στερεά Ελλάδα, 16 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.491 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα