Κορονοϊός: Ποινική δίωξη στον αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

Κορονοϊός: Ποινική δίωξη στον αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη
YouTube

Ο δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω του διαδικτύου. Δήλωνε σε βίντεο ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ότι οι διασωληνώσεις των ασθενών γίνονται χωρίς λόγο και ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Αντιμέτωπος με το πλημμέλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση είναι πλέον ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια καταστώντας κατηγορούμενο το δικηγόρο ο οποίος εμφανίζεται ως αρνητής του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών.

Υπενθυμίζεται όπου πριν μερικές ημέρες οι εισαγγελικές αρχές είχαν διενεργήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με αφορμή ηλεκτρονικά αρχεία με τις αναφορές του δικηγόρου για τον κορονοϊό τα οποία είχαν διαβιβαστεί από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στο πλαίσιο της έρευνας, μάλιστα είχε διαταχθεί και η σύλληψη του Ν. Αντωνιάδη, με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος λόγω ειδικής δωσιδικίας και η σχετική δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία η οποία προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Μετά την ποινική δίωξη, ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στην Εισαγγελία στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου να δικαστεί ο δικηγόρος από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα