Κορονοϊός στην Κρήτη: Πιστοί “τρύπωσαν” σε εκκλησίες

Κορονοϊός στην Κρήτη: Πιστοί “τρύπωσαν” σε εκκλησίες
zarpanews.gr

Πολλοί Χανιώτες, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, μετέβησαν στις εκκλησίες το πρωί της Κυριακής.

Την ανυπακοή προς τη δημόσια απειλή της πανδημίας του κορονοϊού, κλήθηκαν να πατάξουν και οι αστυνομικές δυνάμεις των Χανίων το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Zarpanews.gr, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των Ιερών Ναών προς το κοινό για την αποφυγή μαζικής εξάπλωσης του κορονοϊού, φαίνεται πως μερικοί Χανιώτες αψήφησαν τον κίνδυνο και μετέβησαν στις εκκλησίες.

Aστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν την τήρηση της απαγόρευσης εκκλησιασμού για το κοινό όπου διαπίστωσαν ότι παρά τη λειτουργία που τελούνταν κεκλεισμένων των θυρών, κάποιοι “τρύπωσαν”.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκτός του ναού πολίτες που ετοιμάζονταν να μπουν εντός του και τους απομάκρυναν, ενώ έλεγχαν παράλληλα και αν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία για κατ΄εξαίρεση μετακίνηση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πόσα πρόστιμα βεβαιώθηκαν, ενώ για την τήρηση των μέτρων, οι αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι σε αυξημένη κινητικότητα, ενόψει και της επερχόμενης περιόδου εορτασμού του Πάσχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα