Κορονοϊός: Ξεκίνησε η επίταξη ιδιωτών γιατρών - Στη δημοσιότητα το ΦΕΚ

Γιατροί δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό στα νοσοκομεία
Γιατροί δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό στα νοσοκομεία SOOC

Ξεκίνησε η επίταξη των υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά στα νοσοκομεία της χώρας. Ποιες ειδικότητες αφορά.

Ξεκίνησε η επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, επιτάσσονται για έναν μήνα προσωπικές υπηρεσίες ιδιωτών ιατρών Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής που η έδρα τους βρίσκεται στις περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας.

ADVERTISING

«Επιτάσσουμε από ώρα 8:00 π.μ. της 19ης.11.2021 και για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός τις υπηρεσίες των ιατρών ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής, που είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και έχουν την επαγγελματική τους έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας», αναφέρεται στο ΦΕΚ.

Page: /

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Κυβέρνηση, Θανάσης Πλεύρης
SHARE:

24Media Network