Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο – Κλείνει για δύο μέρες

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στο Πάντειο – Κλείνει για δύο μέρες
Το Πάντειο πανεπιστήμιο Eurokinissi

Κλειστό για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει το Πάντειο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε ύποπτο κρούσμα του κορονοϊού.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πάντειο πανεπιστήμιο λόγω της εμφάνισης ύποπτου κρούσματος για κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για καθηγήτρια, που είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος, το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό, για προληπτικούς λόγους όπως τονίζεται, δύο μέρες, την Παρασκευή 6 Μαρτίου και το Σάββατο 7 του μήνα.

“Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3  έως και 7/3”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, για 48 ώρες έκλεισαν όλες οι σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, καθώς νεαρός φοιτητής από την Πάτρα, που σχετίζεται με το περιβάλλον των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην αχαϊκή πρωτεύουσα, παρουσίασε συμπτώματα που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ύποπτα για τον ιό.

Σύμφωνα με το cretalive, oι πρυτανικές αρχές αποφάσισαν το κλείσιμο όλων των χώρων του ιδρύματος στο Ρέθυμνο για Πέμπτη και Παρασκευή, προκειμένου να γίνει απολύμανση, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση την Κυριακή που θα αφορά στην επαναλειτουργία του ιδρύματος ή στην παράταση του κλεισίματος.

Μέχρι στιγμής τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι 31, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Υγείας, αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχουμε σημαντική αύξηση.

Τι πρέπει να ξέρω για τον κορονοϊό
 

*ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ. Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορονοϊό

*ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. Ποια θα υποδέχονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

*ΤΑΞΙΔΙΑ. Κορονοϊός και αεροδρόμια: Τι να προσέξετε.

*Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα