Κώστας Φραγκούλης: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 16χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Κώστας Φραγκούλης: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 16χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Eurokinissi

Η σορός του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη μεταφέρθηκε με πομπή στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών για τη νεκρώσιμο τελετή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σύζυγός του.

Στην τελευταία του κατοικία συνοδεύουν σήμερα συγγενείς και φίλοι τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος έχασε την ζωή του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Η σορός του ανήλικου μεταφέρθηκε από τον οικισμό “Αγία Σοφία” με πομπή στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών για τη νεκρώσιμο τελετή. Μόλις η σορός βγήκε από το σπίτι, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

 Εκατοντάδες συνόσευσαν το λευκό φέρετρο με τα πόδια ως τον ναό. Μπροστά από την πομπή άντρες από τον οικισμό κρατούσαν στεφάνια, κόσμος πετούσε λουλούδια στο αυτοκίνητο, ενώ από ένα αγροτικό όχημα που προπορευόταν ακουγόταν δυνατά πένθιμη αλλά και αγαπημένη μουσική του 16χρονου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σύζυγός του, η οποία κατέρρευσε από τον θρήνο.

Eurokinissi

 

Eurokinissi

Το «παρών» στην κηδεία δίνουν Ρομά από ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του 16χρονου.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Eurokinissi

Eurokinissi

 

 
Eurokinissi

 

 

 

Ο 16χρονος έχασε την μάχη για την ζωή, το πρωί της Τρίτης, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ύστερα από οκτώ ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ.

Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ως συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα στο κεφάλι.

Χθες, η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε συνοδεία πλήθους κόσμου στον “οικισμό Αγία Σοφία” και παρέμεινε όλη τη νύχτα στο πατρικό σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο 16χρονος.

Eurokinissi

Παράλληλα, βαίνει προς την εκπνοή της η προθεσμία για την απόφαση για προφυλάκιση ή μη του 34χρονου αστυνομικού που έριξε τη μοιραία σφαίρα. Την απόφαση θα λάβει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, ενώ μετά τον θάνατο του 16χρονου αναμένεται να ασκηθεί νέα δίωξη στον αστυνομικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα