Κώστας Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου για την καταγγελία περί βιασμού

Κώστας Κωστόπουλος: Κατέθεσε μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου για την καταγγελία περί βιασμού
Κώστας Κωστόπουλος FACEBOOK/Kostas Kostopoulos

Το δρόμο της δικαιοσύνης ακολούθησε ο Κώστας Κωστόπουλος. Κατέθεσε μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου μετά την καταγγελία της για βιασμό. "Δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται".

Μήνυση κατά της ηθοποιού Ελένης Αθανασοπούλου, μετά την καταγγελία της για βιασμό, κατέθεσε ο Κώστας Κωστόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ότι ακολούθησε το δρόμο της δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει τη “συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή”.

Η ανάρτηση του Κώστα Κωστόπουλου

“Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή.

Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Κώστας Κωστόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version