Κώστας Βουτσάς: Λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη στη Μητρόπολη – Την Παρασκευή η κηδεία

Κώστας Βουτσάς: Λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη στη Μητρόπολη – Την Παρασκευή η κηδεία
Κώστας Βουτσάς NDP Photo Agency

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα Βουτσά, ανακοίνωσε το πού και το πότε θα τελεστεί η κηδεία του. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του.

Έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σε ηλικία 88 ετών.

Ο καταξιωμένος κωμικός του θεάτρου και του κινηματογράφου νοσηλευόταν για 19 μέρες στο “Αττικόν” Νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε χειροτερέψει και είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η απώλεια του σπουδαίου κωμικού, με καλλιτεχνική διαδρομή τουλάχιστον 70 χρόνων, σκόρπισε τη θλίψη στον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Γοητευτικός, πληθωρικός και με στόφα μεγάλου ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα, και ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.

Η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, που του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το πότε και πού θα τελεστεί η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού. Όπως έγραψε, την Πέμπτη η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ την Παρασκευή θα τεθεί ξανά σε λαϊκό προσκύνημα και έπειτα θα γίνει η κηδεία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Θεοδώρα Βουτσά έγραψε αναλυτικά:

“Μπαμπάς

Πέμπτη 27/2/2020

Λαϊκό προσκύνημα 9πμ με 7:30μμ

Παρασκευή 28/2/2020

9πμ για την οικογένεια με 10πμ κεκλεισμένων

10πμ με 11:30 λαϊκό προσκύνημα

11:30 εξόδιος ακολουθία

12:30 επικήδειοι

Και μετά πάμε στο πρώτο νεκροταφείο να του πούμε γεια”

Επίσης, η Θεοδώρα Βουτσά έγραψε σε άλλη ανάρτησή της, πως όποιος επιθυμεί, αντί για στεφάνι μπορεί να καταθέσει χρήματα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

“Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων επειδή αγαπούσε τη προσφορά και τη δωρεά και Μέριμνα επειδή αγαπούσε τα παιδιά”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα