Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα της κόρης του

Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα της κόρης του
Κώστας Βουτσάς Youtube / @Theodora Voutsa

Η Θεοδώρα Βουτσά έφτιαξε ένα βίντεο με πλάνα του πατέρα της και το συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο στο Youtube, 40 μέρες μετά τον θάνατό του.

Ένα συγκινητικό βίντεο με τίτλο “For my dad” αφιερωμένο στον πατέρα της έφτιαξε η Θεοδώρα Βουτσά, κόρη του γνωστού ηθοποιού Κώστα Βουτσά, που έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου.

Η Θεοδώρα Βουτσά, που είναι επίσης ηθοποιός, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Youtube με διάφορα πλάνα του πατέρα της, φωτογραφίες από τη ζωή του, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, σκηνές από τις μεγάλες ταινίες που έχει παίξει, αλλά και εικόνες από το τελευταίο αντίο που του είπε πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη Αθηνών.

Το βίντεο-αφιέρωμα αναρτήθηκε στις 5 Απριλίου, όταν συμππληρώθηκαν 40 μέρες από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, και η Θεοδώρα το συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Όπως έγραψε:

“Μπαμπά μου,

Σήμερα συμπληρώνονται 40 μέρες από την μέρα που αποφάσισες να φύγεις.

Λένε ότι η ψυχή πριν φύγει επισκέπτεται όλα τα μέρη που αγάπησε όσο ήταν στη γη. Είμαι σίγουρη ότι πήγες σε όλα τα θέατρα, στην Επίδαυρο, στο Ηρώδειο, στο Κρατικό. Θα κάθησες στο καμαρίνι σου στο Περόκε, στο Γκλόρια, σε όλα τα θέατρα στα οποία έπαιξες, της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπου έκανες τόσο κόσμο να γελάσει, να σ’ αγαπήσει. Θα πήγες σε ολα τα μέρη που έκανες γύρισμα, σε όλα τα στούντιο που έκανες μοντάζ…

Στις 40 μέρες, λένε, η ψυχή βρίσκει το ΦΩΣ και ανεβαίνει, ψηλά.

Η Μαργαρίτα, η τέταρτη κόρη σου, μας έγραψε ένα τραγούδι, να με βοηθήσει να αποχαιρετήσω την ψυχή σου και να της ευχηθώ να βρει γρήγορα το φως.

Να σου πω οτι θα είσαι πάντα πΑρΩν, πάντα το Α και το Ω μας.

Σ’ αγαπάμε πολυ μπαμπά.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα