Κούγιας για δολοφονια Άλκη: Ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία δεν θα δικαστεί ποτέ στην Ελλάδα

Κούγιας για δολοφονια Άλκη: Ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία δεν θα δικαστεί ποτέ στην Ελλάδα
Ο Αλέξης Κούγιας Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για την πορεία των ερευνών και το προφίλ των δραστών της δολοφονίας του Αλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη μέχρι στιγμής πορεία των ερευνών.

Ολα όσα τόνισε στο Mega: “Είμαι στο μαύρο σκοτάδι. Θα μάθω τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί. Αν δε λάβω αντίγραφα της δικογραφίας δεν μπορώ να πω κάτι. Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3. Χτες μου είπαν 4.

Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες. Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία. Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία.

Εγκληματική οργάνωση είναι οποιαδήποτε ένωση προσώπων άνω των τριών, που έχει μια διάρκεια και σκοπός της είναι να διαπράττουν εγκλήματα. Σε αυτές τις λέσχες οπαδών δε συγκεντρώνονται για να αλλάξουν ιδέες για τις ομάδες.

Αυτοί που πλέον μαζεύονται εκεί μαζεύονται μόνο για το πώς θα οργανωθούν και θα φέρουν μαχαίρια και στειλιάρια, και πηγαίνουν στο γήπεδο και πουλούν ναρκωτικά σε παιδιά. Εξελίσσονται σε ομάδες που κάνουν εκβιασμό σε μαγαζιά και καταλήγουν να κάνουν εκβιασμούς και στην ίδια τη διοίκηση ζητώντας χρήματα και μετατρέπονται σε “security” των ομάδων».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα