Κούγιας: Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 6 εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του Άλκη

Κούγιας: Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 6 εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του Άλκη
Το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης στη Θεσσαλονίκη SOOC

Καθοριστικές για την δικαίωση της οικογένειας του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε τις επόμενες ημέρες ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας

Τουλάχιστον ακόμη 6 εμπλεκόμενοι στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο star, ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Όπως ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος, θα επισκεφτεί τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου το Σάββατο στην Βέροια, ενώ σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές τις προσεχείς ημέρες.

Μιλώντας στο Mega ο κ. Κούγιας τόνισε πως η άρνηση του δράστη για τις κατηγορίες, καταδεικνύει ένα ψυχρό πρόσωπο, ενώ υπογράμμισε πως οι εμπλεκόμενοι στην δολοφονία αφού συλληφθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινή κάθειρξης έως 15 χρονια και πως δεν επρόκειτο για συμπλοκή. “Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν”,συμπλήρωσε.

“Κατόπιν της κατηγορίας που απήγγειλε ο εισαγγελέας, όλοι όσοι συλληφθούν, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες συνέργιας και συμμετοχής στην δολοφονία του Άλκη, και παράλληλα για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, και φυσικά την ποινή καθείρξεως έως 15 χρόνια”.

Όπως ανέφερε ο ποινικολόγος, σκοπεύει να μελετήσει τη δικογραφία για να δει εάν τυχόν δίνονται υπερασπιστικές δυνατότητες,  που οι κατηγορούμενοι δεν δικαιούνται.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα