Κρήτη: Απολογήθηκε ο πατέρας που σκότωσε τον 26χρονο γιο του

Κρήτη: Απολογήθηκε ο πατέρας που σκότωσε τον 26χρονο γιο του
Cretalive

Ο 55χρονος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία του γιου του ανήμερα των Χριστουγέννων. Απολογείται και ο μικρότερος γιος που επίσης συνελήφθη.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί ο 55χρονος από την Αλβανία, που συνελήφθη για το αιματηρό περιστατικό, με θύμα τον 26χρονο γιο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι ανήμερα των Χριστουγέννων στη διάρκεια συμπλοκής στην περιοχή της Θερίσου, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Εκτός από τον πατέρα συνελήφθη και ο 24χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος επίσης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.


Σύμφωνα με το Cretalive, o 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος αδερφός του θύματος, οδηγήθηκαν χωριστά στον εισαγγελέα, και θα απολογηθούν χωριστά, ενώ στη διάρκεια της κράτησή τους ήταν απομονωμένοι. Ο πατέρας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εξακολουθεί να αρνείται ότι μαχαίρωσε τον 26χρονο γιο του, λέγοντας ότι το έκανε “κάποιος ξένος”. Μάλιστα παρέμεινε ψύχραιμος και όταν ενημερώθηκε ότι ο γιος του τελικά κατέληξε.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο μικρότερος γιος του αλλά και η μητέρα του θύματος υποστηρίζουν ότι ο 55χρονος ήταν αυτός που χρησιμοποίησε το μαχαίρι.

Η οικογενειακή αιματηρή συμπλοκή

Ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 26χρονο γιο του. Ο τελευταίος, μετά από δύο ημέρες νοσηλείας άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα