Κρήτη: Αστυνομικός ξυλοκοπούσε την κοπέλα του στη μέση του δρόμου

Κρήτη: Αστυνομικός ξυλοκοπούσε την κοπέλα του στη μέση του δρόμου
Αστυνομικός (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ένας 35χρονος αστυνομικός χτυπούσε την σύντροφό του σε δημόσια θέα στο Ηράκλειο Κρήτης, με τους κατοίκους της περιοχής να καλούν την ΕΛΑΣ. Συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης με έναν 35χρονο που ξυλοκοπούσε τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου σημειώθηκε χθες, Κυριακή (08/05), στις Πατέλες Ηρακλείου στην Κρήτη. Οι φωνές της κοπέλας ξεσήκωσαν τους κατοίκους, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Cretalive.gr, περίπου στις 06.00 το πρωί περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε σε δρόμο των Πατελών, για να επέμβει σε άγριο καβγά μεταξύ ζευγαριού που εξελισσόταν σε δημόσια θέα, εντός και εκτός αυτοκινήτου.

Οι κάτοικοι της περιοχής που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο 35χρονος άνδρας χτυπούσε την κοπέλα του, περίπου 30 ετών, με το επεισόδιο να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Το περιπολικό έσπευσε και τότε οι αστυνομικοί αντίκρισαν μπροστά στα μάτια τους, τον άνδρα να τραβάει από το αυτοκίνητο την κοπέλα και να τη χτυπάει. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 35χρονο και ζήτησαν τα στοιχεία του, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας επέμενε να αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για την ταυτότητά του. Μάλιστα η συμπεριφορά του περιγράφεται ως αντιδραστική, ενώ φαινόταν να έχει καταναλώσει αλκοόλ. Η επίμονη άρνηση του άνδρα αλλά και η εριστική στάση του είχε ως αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον αστυνομικό που διενεργούσε τον έλεγχο, ενώ χρειάστηκε μετά από ώρα να μιλήσει η σύντροφός του, η οποία – προς μεγάλη έκπληξη των αστυνομικών – τους ενημέρωσε ότι ήταν συνάδελφός τους.

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του αφορά σε ενδοοικογενειακή βία, καθώς και απειλή, εξύβριση, αντίστασης και απείθεια κατά των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα