Κρήτη: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει

Πυροσβέστες καθαρίζουν το οδόστρωμα της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας έπειτα από την απομάκρυνση στρατιωτικού οχήματος της Στρατονομίας που ανατράπηκε στο ύψος της Μαλακάσας, στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα ένας απο τους δυο επιβαίνοντες να χάσει την ζωή του την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες το τζιπ συνόδευε αρματοφορέα και κατευθυνόταν προς Χαλκίδα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ στις 18 Απριλίου 2017 και ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Πυροσβέστες καθαρίζουν το οδόστρωμα της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας έπειτα από την απομάκρυνση στρατιωτικού οχήματος της Στρατονομίας που ανατράπηκε στο ύψος της Μαλακάσας, στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα ένας απο τους δυο επιβαίνοντες να χάσει την ζωή του την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες το τζιπ συνόδευε αρματοφορέα και κατευθυνόταν προς Χαλκίδα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ στις 18 Απριλίου 2017 και ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Από τη φωτιά προκλήθηκα σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα

"Συναγερμός" σήμανε πριν λίγο στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν εν κινήσει στη λεωφόρο Καζαντζίδη, στο Ηράκλειο ακριβώς κάτω από τη γέφυρα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με 6 πυροσβέστες κι έσβησαν τη φωτιά που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο όχημα ενώ τώρα στο σημείο παραμένει ένα πυροσβεστικό με δύο άτομα.

Πηγή: cretalive.gr, Φωτογραφία αρχείου

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network