Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο

Κρήτη: Εκκλησία μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο
Εσωτερικό εκκλησίας Eurokinissi

"Από την αρχή ήθελα να βοηθήσω σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ανθρωπότητα, διότι η εκκλησία ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο, ψυχή τε και σώματι", τόνισε ο π. Ανδρέας Κολιοντζάκης.

Η Εκκλησία Αγίου Νικολάου Αρχανών στην Κρήτη, θα μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Τα ραντεβού για εμβολιασμό με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson θα γίνονται από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από κάθε περιοχή της Κρήτης, δίνοντας ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ μέχρι την Τρίτη 31 Αυγούστου.

“Από την αρχή ήθελα να βοηθήσω σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η ανθρωπότητα, διότι η εκκλησία ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο, ψυχή τε και σώματι”, τόνισε ο π. Ανδρέας Κολιοντζάκης μιλώντας στην ΕΡΤ. “Θέλουμε να δείξουμε ότι η Εκκλησία συμβάλει σε αυτό το πρόβλημα που μαστίζει την ανθρωπότητα”, συνέχισε.

Ακόμη, ο π. Ανδρέας δήλωσε ότι προσπαθεί να πείσει τους αρνητές, σημειώνοντας ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ήταν αντίθετοι με τα εμβόλια. “Ορισμένοι παραμένουν ανένδοτοι. Σέβομαι την άποψή τους, δεν εκβιάζουμε κανέναν”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα