ΕΜΒΟΛΙΟ JOHNSON & JOHNSON

Ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας Ηλίας Μόσιαλος

Μόσιαλος: Πόσο πιθανή είναι μια θρομβώση από εμβόλιο;

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, τοποθετήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τους κίνδυνους θρόμβωσεων από τα εμβολια AstraZeneca και Johnson & Johnson. Απειροελάχιστο το ποσοστό κινδύνου σύμφωνα με τον καθηγητή.

Φυαλίδια με το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Εμβόλιο Johnson&Johnson: Την άλλη εβδομάδα οι ανακοινώσεις του EMA

"Ο ΕΜΑ ερευνά όλες τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί και θα αποφασίσει εάν είναι αναγκαία κάποια ενέργεια", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σχετικά με το εμβόλιο της Johnson&Johnson, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Αμερικανοί ειδικοί θεωρούν την πιθανότητα κίνδυνου ίση με αυτή... χτυπήματος από κεραυνό

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Αμερικανοί ειδικοί θεωρούν την πιθανότητα κίνδυνου ίση με αυτή... χτυπήματος από κεραυνό

Αμερικανοί ειδικοί λένε ότι, ακόμη και αν οι θρομβώσεις συνδέονται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ο κίνδυνος είναι υπερβολικά μικρός όταν σταθμίζεται απέναντι στην προστασία από τις πιθανές σοβαρές επιπτώσεις από την COVID-19.

Εμβόλιο κατά της Covid-19

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα οι πρώτες 33.600 δόσεις

Σήμερα η χώρα μας παραλαμβάνει τις πρώτες  33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson - Η Ελλάδα αναμένει από τη φαρμακευτική μέχρι τον Ιούνιο, 1,3 εκατ. δόσεις εμβολίων,

Εμβολιασμοί

Εμβολιασμοί: Από Μάιο τα ραντεβού των 40άρηδων - Το χρονοδιάγραμμα για τις ηλικίες

Για το χρονοδιάγραμμα των εμβολιασμών μίλησε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Σημείωσε ότι τη μικρότερη συμμετοχή στον εμβολιασμό έχει η ηλικιακή ομάδα των 60-64 - Πόσες δόσεις περιμένουμε το επόμενο διάστημα.

Εμβόλιο AstraZeneca

ΕΕ: Επανεξέτάζει το εμβόλιο της Johnson & Johnson για πιθανές θρομβώσεις

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός φαρμάκων εξετάζει αναφορές για περιστατικά θρόμβων που συνδέονται με το εμβόλιο της Johnson & Johnson ενώ εξετάζει εκ νέου αναφορές για περιστατικά παρενεργειών σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύριγγες με το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Εμβόλιο Johnson & Johnson: Καταστράφηκαν κατά λάθος 15 εκατ. δόσεις σε εργοστάσιο των ΗΠΑ

Περίπου 15 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της Johnson & Johnson καταστράφηκαν λόγω ανθρώπινου σφάλματος σε εργοστάσιο στη Βαλτιμόρη - Η εξέλιξη ενδέχεται να καθυστερήσει τον εφοδιασμό των ΗΠΑ.

Εμβόλιο κορονοϊού: Αυτό είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι

Εμβόλιο κορονοϊού: Αυτό είναι το mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι

Κατά την επίσκεψη του στο νέο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι. ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών θα έχουν εμβολιαστεί - αν το επιθυμούν - μέχρι τις αρχές του μεθεπόμενου μήνα.

Η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν

Κορονοϊός - Φον Ντερ Λάιεν: "Βρισκόμαστε στην κρίση του αιώνα"

Η Πρόεδρος της Κομισιόν, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι "στόχος είναι να βοηθηθούν τα κράτη-μέλη να αποκαταστήσουν την ελευθερία κίνησης με έναν τρόπο ασφαλή, υπεύθυνο και με εμπιστοσύνη".

Αμερικανίδα υγειονομικός κρατά σύριγγα με το εμβόλιο της Johnson & Johnson

ΠΟΥ: Συνιστά το εμβόλιο της Johnson & Johnson στις χώρες όπου κυκλοφορούν παραλλαγές του κορονοϊού

"Στις χώρες όπου η διάδοση των παραλλαγών κορονοϊού είναι υψηλή συνιστούμε την χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson" δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας των εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ - Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις για Astrazeneca.

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Μόσιαλος: Αυτά τα έξι εμβόλια κορονοϊού προστατεύουν 100% από νοσηλεία ή θάνατο

Για "τεράστια επιτυχία των εμβολίων" κάνει λόγο ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook. Τι αναφέρει για το στέλεχος της νότιας Αφρικής.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ βρίσκονται "αρκετές εβδομάδες μπροστά" στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορονοϊού

Ικανοποιημένος με την πορεία των εμβολιασμών στις ΗΠΑ, παρά "τη χαοτική κατάσταση" που κληρονόμησε από την προηγούμενη κυβέρνηση, δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν.

Το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Μόσιαλος για εμβόλιο Johnson & Johnson: Μέχρι και 100% η προστασία σε νοσηλεία κορονοϊού

Ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος ανέλυσε τα δεδομένα γύρω από το εμβόλιο της Johnson & Johnson, το οποίο παρέχει το μάξιμουμ της προστασίας σε νοσηλεία από Covid-19 έπειτα από 28 μέρες μετά τη δόση.

Το εμβόλιο κορονοϊού της Johnson & Johnson

Johnson & Johnson: Πάνω από 3 εκ. δόσεις εμβολίου το πρώτο πακέτο στις ΗΠΑ

Λίγο μετά το "πράσινο φως" του FDA για άμεση έγκριση του εμβολίου της Johnson & Johnson, η αμερικανική κυβέρνηση γνωστοποίησε και τις ποσότητες που θα διατεθούν την πρώτη εβδομάδα.

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Johnson & Johnson

FDA: "Πράσινο φως" για το εμβόλιο της Johnson & Johnson

Ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ δήλωσε ότι το εμβόλιο της Johnson & Johnson πληροί τις προϋποθέσεις για άμεση έγκριση, καθώς η μία του δόση παρουσίασε υψηλά ποσοστά αποτελεσματικότητας.

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού της Johnson & Johnson

Εμβόλιο κορονοϊού: Αίτηση για έγκριση στην ΕΕ κατέθεσε η Johnson & Johnson

Το εμβόλιο έχει υποβληθεί σε αξιολόγηση από τον ΕΜΑ από την 1η Δεκεμβρίου. Τα τρία εμβόλια που έχουν λάβει έγκριση για την ευρωπαϊκή αγορά είναι αυτά της AstraZeneca, των Pfizer/BioNTech και της Moderna.