Κρήτη: Έστειλαν γουρουνοκεφαλή σε επιχειρηματία φίλο του Λεμπιδάκη

Κρήτη: Έστειλαν γουρουνοκεφαλή σε επιχειρηματία φίλο του Λεμπιδάκη

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης - Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας παρέλαβε το μακάβριο "δώρο" στο χώρο της επιχείρησης του

Το μήνυμα πίσω από το ανατριχιαστικό "πεσκέσι" που παρέλαβε ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης έχοντας βάλει στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία.

Για την ώρα το μυστήριο σχετικά με την συμβολική αυτή κίνηση αλλά και τους ... εμπνευστές της καλύπτει την υπόθεση που αποκάλυψε το Cretalive ωστόσο η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια.

Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας παρέλαβε το μακάβριο δώρο στο χώρο της επιχείρησης του. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για φίλο του Μ. Λεμπιδάκη και ήταν εκείνος που οι απαγωγείς είχαν επιλέξει για να στέλνουν μέσω αυτού τα μηνύματά τους.

Οι αστυνομικές αρχές πάντως, μέχρι στιγμής, φαίνεται να μη συνδέουν το συμβάν με το Μιχάλη Λεμπιδάκη και εκτιμούν ότι ενδεχομένως, αλλοδαποί που είχαν πράξει το ίδιο πέρυσι στην περιοχή της Μεσσαράς, να "χτύπησαν" ξανά.

Ο επιχειρηματίας πάντως, φέρεται να αναφέρει ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν έχει διαφορές με κανένα.

Πηγή: Cretalive

SHARE:

24Media Network