Κρήτη: Γέμισαν τα κρατητήρια από οφειλέτες του δημοσίου

Κρήτη: Γέμισαν τα κρατητήρια από οφειλέτες του δημοσίου

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει πλέον το γεγονός των...ομαδικών συλλήψεων οφειλετών του δημοσίου στην Κρήτη

Ύστερα από τις πρόσφατες επτά συλλήψεις σε Χανιά και Ρέθυμνο και τις τρεις συλλήψεις σε Χανιά και Ηράκλειο, συνελήφθησαν, τέσσερα άτομα, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 65, 62, 65 και 68 ετών, για οφειλές δημοσίου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στο Ηράκλειο συνελήφθη ο 65χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, για οφειλές δημοσίου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.Επιπλέον στο Ηράκλειο συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, η οποία διενεργεί και την προανάκριση, 62χρονος, για οφειλές ύψους 588.703,85 ευρώ.

Επιπλέον το πρωί της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν, στο Ρέθυμνο 65χρονος και 68χρονος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου για οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 187.656,08 ευρώ, για τον 65χρονο, ενώ για τον 68χρονο ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 179.910,62 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, αντίστοιχα.

Πηγή: prismanews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network