Κρήτη: Σοκαρισμένος ο καθηγητής που δέχθηκε επίθεση από γονέα

Κρήτη: Σοκαρισμένος ο καθηγητής που δέχθηκε επίθεση από γονέα

Ο 54χρονος καθηγητής προσπαθεί να συνέλθει από το περιστατικό, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει ότι μετά από 20 χρόνια στα σχολεία θα γινόταν αποδέκτης μιας τόσο βίαιης συμπεριφοράς από ένα γονέα. 

Ο δάσκαλος που δέχθηκε επίθεση από έναν γονέα στην Κρήτη, πήγε στα δικαστήρια με εμφανή τα τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο ασυγκράτητος πατέρας παραδέχεται ότι κουτούλησε τον δάσκαλο γιατί, όπως λέει, φοβήθηκε το παιδί του.

Με το τσιρότο από τα ράμματα στο κεφάλι προσήλθε στα δικαστήρια ο καθηγητής που έπεσε θύμα επίθεσης από τον πατέρα-αρνητή της μάσκας, στο 2ο γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά.

Ο καθηγητής τόνισε ότι περιμένει δικαιοσύνη, ενώ αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι τράβηξε βίαια το παιδί. Ο 54χρονος προσπαθεί να συνέλθει από το περιστατικό, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει ότι μετά από 20 χρόνια στα σχολεία θα γινόταν αποδέκτης μιας τόσο βίαιης συμπεριφοράς από ένα γονέα.

Πρωτοφανής επίθεση σε εκπαιδευτικό

Το πρωτοφανές περιστατικό βίας συνέβη στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου όταν ο μαθητής, που έφτασε συνοδευόμενος από τον πατέρα του, μπήκε στο σχολείο χωρίς να φορά μάσκα. Ο καθηγητής, τηρώντας τους κανονισμούς που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού, του ζήτησε να φορέσει μάσκα, όπως όλοι οι συμμαθητές του.

Τότε, ο γονιός του παιδιού τον τραυμάτισε στο κεφάλι και χρειάστηκε η μεταφορά του εκπαιδευτικού στο νοσοκομείο.

«Του έριξα μια κουτουλιά επειδή το παιδί μου φοβήθηκε» φέρεται να υποστήριξε ο νταής πατέρας προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Το πρωί, ο δράστης της επίθεσης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανιών, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/9).

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: σχολεία, μάσκες
SHARE:

24Media Network