Κρουαζιερόπλοιο στη διάθεση των πλημμυροπαθών

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-Στο Ναύπλιο κατέπλευσε για μια ακόμα φορά το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica μεταφέροντας περίπου 1000 τουρίστες που από το πρωί γνωρίζουν τις ομορφιές και την ιστορία της περιοχής. Το κρουαζιερόπλοιο έριξε άγκυρα έξω από το λιμάνι της πόλης.
(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ-Στο Ναύπλιο κατέπλευσε για μια ακόμα φορά το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica μεταφέροντας περίπου 1000 τουρίστες που από το πρωί γνωρίζουν τις ομορφιές και την ιστορία της περιοχής. Το κρουαζιερόπλοιο έριξε άγκυρα έξω από το λιμάνι της πόλης. (eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Το πλοίο διαθέτει 364 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 914 άτομα εφόσον χρειαστεί

Το κρουαζιερόπλοιο "Aegean Queen" διέθεσε η εταιρία Optimum Shipmanagment Services, για ενδεχόμενη προσωρινή στέγαση κατοίκων που έμειναν άστεγοι στις περιοχές των δήμων Μάνδρας, Ελευσίνας και Μεγάρων, οι οποίες επλήγησαν έντονα από τη χθεσινή κακοκαιρία.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε επικοινωνία με στελέχη της εν λόγω εταιρείας που προσφέρθηκε να διαθέσει το πλοίο, το οποίο διαθέτει 364 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 914 άτομα.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι δήμαρχοι των τριών περιοχών για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη και τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων Στρατού και Ναυτικού για τη διάθεση υδροφόρων οχημάτων, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες υδροδότησης των δήμων.

ADVERTISING

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή εκφράζουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών και παραμένουν στη διάθεση των δημοτικών Αρχών για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

SHARE:

24Media Network