Κρυονέρι: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο

Κρυονέρι: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο

Ήταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Η μητέρα μαζί με το αγοράκι επέστρεφαν σπίτι μετά από βόλτα και βρίσκονταν στην οδό Σολωμού στο Κρυονέρι. Διέσχιζαν τον δρόμο όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο ήρθε καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα.

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο αγοράκι στο Κρυονέρι.

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κάνει έκκληση να βρεθεί ο οδηγός του οποίου οι κινήσεις έχουν καταγραφεί καρέ καρέ στο βίντεο ντοκουμέντο.

«Πρόλαβα και τον τράβηξα προς τη μεριά μου. Παρ’ όλα αυτά τον χτύπησε το αμάξι και έπεσε κάτω το παιδί» είπε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Ένας πανικός φώναζα ούρλιαζα ,ζητούσα βοήθεια .Ζητούσα βασικά να σταματήσει και ο οδηγός γιατί φοβήθηκα ότι το παιδί έπαθε κάτι πολύ χειρότερο».

Η μητέρα όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο έχει πέσει στο έδαφος. Αγκαλιάζει το παιδί της και εκλιπαρεί τον οδηγό να σταματήσει για να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο. Εκείνος ούτε καν φρενάρει.

«Δεν σταμάτησε ποτέ. Επιτάχυνε κιόλας κι έφυγε. Είναι άντρας. Πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί γιατί το δικό μου παιδί γλίτωσε, Κάποιο άλλο όμως;» είπε η μητέρα.

Το παιδί ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά όμως παραμένει φοβισμένο καθώς πραγματικά σώθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι αρχές εξετάζουν το βίντεο καρέ-καρέ για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό.

SHARE:

24Media Network