Κτηνωδία στη Σάμο: Σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος σε ρεματιά

Κτηνωδία στη Σάμο: Σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος σε ρεματιά
Το σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο σκύλος Glomex

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας σκύλος στη Ηραίον Σάμου, ο οποίος κρεμάστηκε από άγνωστο και αφέθηκε να πεθάνει. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Με ένα αποκρουστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι του Ηραίου Σάμου, που αντίκρισαν νεκρό ένα σκύλο, τον οποίο άγνωστος κρέμασε με σχοινί σε ρεματιά και τον άφησε να πεθάνει βασανιστικά.

“Έπαθα σοκ. Έπεσα πάνω σε ένα σκύλο κρεμασμένο, σε αυτή την κατάσταση που ήταν. Κάλεσα αμέσως την κόρη μου, γιατί νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Σοκαρίστηκε και εκείνη. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το σημείο, από την φρίκη που νιώσαμε, από το μαρτύριο αυτού του ζώου”, δήλωσε η γυναίκα που βρήκε τον άτυχο σκύλο σε προχωρημένη σήψη.

“Το είχε κρεμάσει και επειδή το σίδερο ήταν μακρύ, το πέρασε και δεύτερη φορά. Φαίνονται κάτω τα αίματα του άμοιρου ζώου που προσπαθούσε να ελευθερωθεί”, ανέφερε άλλος κάτοικος της περιοχής.

Για το περιστατικό, που είναι πλέον κακουργηματική πράξη, διενεργείται ανάκριση από την αστυνομία, ενώ οι κάτοικοι ζητούν την άμεση απομάκρυνση του άψυχου ζώου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα