Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του "6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου"

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σταδιακή προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων πραγματοποιούνται σήμερα, καθώς διεξάγεται ο αγώνας δρόμου υπεραπόστασης "6ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος".

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Παρασκευή (19/11), στο κέντρο της Αθήνας λόγω του "6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου".

Συγκεκριμένα, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου υπεραπόστασης, με την επωνυμία "6ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος", την Παρασκευή (19.11.2021) και από ώρα 06.00 έως πέρατος , θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος και στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης -Λ.Ε.Α.- (όπου υπάρχει), στην κατωτέρω διαδρομή:

ADVERTISING

Μουσείο Κεραμεικού (Αρχαία Αγορά) – Ερμού – Πειραιώς – Ιερά Οδός - Λ. Αθηνών – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου – Ιερά Οδός (1η Είσοδος πόλεως Ελευσίνας) – Ηρ. Πολυτεχνείου - Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (έως τα όρια των Νομών Αττικής - Κορινθίας).

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από το ανωτέρω οδικό δίκτυο, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network