Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική

ΑΘΗΝΑ-ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ-ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ-ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας και στις εξόδους αυτής, καθώς λόγω της κακοκαιρίας η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία σε αρκετά σημεία.

Έντονη κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής απ' το μεσημέρι λόγω της κακοκαιρίας αλλά και της εξόδου εκδρομέων για τα Χριστούγεννα.

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Αττική Οδό από Μαραθώνος μέχρι την έξοδο για Λαμία και Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα, αλλά και από Μεταμόρφωση έως λίγο μετά την Κηφισίας. Ιδιαίτερη κίνηση υπάρχει αυτήν την ώρα και στην περιφερειακή Υμηττού, στο δρόμο προς Ελευσίνα, μέχρι την σήραγγα Βριλησσίων.

Μποτιλιάρισμα επικρατεί επίσης στο κέντρο της Αθήνας, στη Βασ. Σοφίας, στην Κηφισίας, στον Κηφισό (και στα δύο ρεύματα), στην Κατεχάκη και στην παραλιακή.

Στην περιφερειακή Πεντέλης-Νέας Μάκρης πλέον, η διακοπή της κυκλοφορίας ξεκινάει από το ύψος της περιοχής της Ανατολής, έως την περιοχή του Διονύσου και στην Λ. Διονύσου από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως τον Άγιο Πέτρο.

Επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καπανδριτίου από το ύψος της εισόδου της και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καπανδρίτι.

Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, καθώς λόγω της χιονόπτωσης στο τμήμα της Φθιώτιδας προχωρούν σημειωτόν, ενώ από την Τροχαία έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία.

Τέλος, παραμένει κλειστή η παλαιά εθνική οδός Αθήνας-Θήβας προς Θήβα από τη διασταύρωση Βιλλίων.

SHARE:

24Media Network