Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο Ρουμάνος δολοφόνος της 42χρονης Μόνικα

Κυπαρισσία: Παραδόθηκε στην Ολλανδία ο Ρουμάνος δολοφόνος της 42χρονης Μόνικα
Η Μόνικα Γκιους anikolouli.gr

Σε βάρος του Ρουμάνου πρώην συντρόφου της έχει ήδη εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον εντοπισμό και την σύλληψή του. Η αγνοούμενη Μόνικα Γκους είχε εξαφανιστεί πριν από επτά περίπου μήνες.

Σε αστυνομικό τμήμα του Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, παραδόθηκε ο Ρουμάνος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της ομοεθνούς πρώην συντρόφου του στην Κυπαρισσία, η σορός της οποίας βρέθηκε θαμμένη κάτω από τσιμέντο στο σπίτι που διέμεναν στο παρελθόν.

Η σορός της 42χρονης Μόνικα Γκους είχε εντοπιστεί την 1η Σεπτεμβρίου και ταυτοποιήθηκε μια εβδομάδα αργότερα, με τη μέθοδο του DNA.

Σε βάρος του πρώην συντρόφου της είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Υπενθυμίζεται πως η αγνοούμενη Ρουμάνα είχε εξαφανιστεί πριν από επτά περίπου μήνες. Φέρεται να είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον συλληφθέντα, ο οποίος μάλιστα, την ίδια εποχή είχε διαφύγει στη Ρουμανία.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανακαλύφθηκε, από την διαφορά χρώματος στο τσιμέντο της αυλής της οικίας που διέμεναν, το σημείο που την είχε θάψει και την είχε τσιμεντώσει ο κατηγορούμενος, ενώ από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως την ίδια περίοδο ο σύντροφός της είχε προμηθευτεί τσιμέντο από κατάστημα οικοδομικών υλικών της περιοχής. Αναλυτικότερα, αφορμή για την νέα έρευνα στην οικία που διέμενε το ζευγάρι, στάθηκε και το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που ζουν στην Αθήνα, κατέβηκαν στην περιοχή για διακοπές και καθώς ήθελαν να ελέγξουν κάποια πράγματα στην οικία, κάλεσαν και αστυνομικό από τοπικό Τμήμα.

Εκεί αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε ένα σημείο στην αυλή που το τσιμέντο έμοιαζε πιο πρόσφατο, τους ρώτησε ο αστυνομικός αν είχαν γνώση γι’ αυτό και όταν πήρε αρνητική απάντηση, ερεύνησαν οι αστυνομικοί αν ο ύποπτος είχε αγοράσει εκείνη την περίοδο τσιμέντο από καταστήματα της περιοχής. Βρήκαν σχετικές αποδείξεις και αποφάσισαν να σκάψουν. Κάλεσαν συνεργείο και σκάβοντας σύντομα ήρθαν αντιμέτωποι με την μακάβρια ανακάλυψη.

Ο φερόμενος ως δράστης κακοποιούσε πολύ συχνά την Μόνικα. Παράλληλα, διενεργείται έρευνα και για τις συνθήκες θανάτου μίας πρώην συντρόφου του κατηγορούμενου στην ίδια περιοχή που το 2014 είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα