Κυψέλη: Αγωνία για την 8χρονη – Παρατείνεται το Amber Alert

Κυψέλη: Αγωνία για την 8χρονη – Παρατείνεται το Amber Alert

Εντείνεται η αγωνία για την 8χρονη που εξαφανίστηκε στην Κυψέλη. Παρατείνεται το Amber Alert, κατόπιν εντολής Εισαγγελέα.

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 8χρονης Περσιέζ Ζάνγκα, με καταγωγή από το Κονγκό, που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων, Amber Alert, παρατείνεται για 48 ώρες.

Τα ίχνη της 8χρονης χάθηκαν στις 05/08/2022, με το “Χαμόγελο του Παιδιού” να ενημερώνεται για την εξαφάνιση της στις 09/08 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert.

Η Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.35 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο φόρεμα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα