Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονης στην Κυψέλη

Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονης στην Κυψέλη

Η 8χρονη Περσιέζ Ζάνγκα εξαφανίστηκε από την Κυψέλη και αναζητούνται τα ίχνη της. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενεργοποίησε Amber Alert.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 8χρονης Περσιέζ Ζάνγκα, με καταγωγή από το Κονγκό, από την περιοχή της Κυψέλης.

Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού"

"Στις 05/08/2022, και ώρα 19.00, εξαφανίστηκε από την Κυψέλη, η Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.), 8 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.), στις 09/08/2022 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.35 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο φόρεμα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση".

Συναγερμός για την εξαφάνιση 8χρονης στην Κυψέλη


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: εξαφάνιση, Κυψέλη
SHARE:

24Media Network