Κυψέλη: Διπλή ληστεία – Ανθρωποκυνηγητό για σύλληψη ενόπλων

Κυψέλη: Διπλή ληστεία – Ανθρωποκυνηγητό για σύλληψη ενόπλων
Περιπολικό αστυνομίας (αρχείου) Eurokinissi

Δύο δράστες εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και στη συνέχεια σε καφετέρια και αφού αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία τράπηκαν σε φυγή. Ύστερα από μαρτυρία γειτόνισσας ελέγχθηκε κοντινό σχολείο που είδε να πηδάνε τα κάγκελα δύο άτομα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν μαθητές.

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η ΕΛΑΣ το βράδυ της Τετάρτης στην Κυψέλη για τον εντοπισμό δύο ληστών, μετά από δύο απανωτές ληστείες που διέπραξαν επί της οδού Καυκάσου.

Πιο συγκεκριμένα, δύο δράστες που φορούσαν κράνη, υπό την απειλή όπλου, αρχικά εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ-Play και στη συνέχεια σε καφετέρια πού ήταν γεμάτη κόσμο και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπάλληλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή μοτοσικλέτα.

Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία και κατά την διάρκεια των αναζητήσεων μία γειτόνισσα κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε πως δύο νεαροί με κουκούλες πήδηξαν τα κάγκελα γειτονικού σχολείου που τελεί υπό κατάληψη, θεωρώντας ότι ήταν οι ύποπτοι για την ληστεία.

Στο σημείο σύντομα έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως με δεδομένο ότι η γυναίκα είχε δει άτομα με κουκούλες και όχι κράνη που φορούσαν οι δράστες και αφού διαπίστωσαν ότι οι δύο νεαροί ήταν απλά μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη, δόθηκε λήξη της επιχείρησης στο σημείο και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των υπόπτων συνεχίζονται στην γύρω περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα