Κυβέρνηση Τσίπρα με προσωπικότητες εκτός ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ομιλία Αλέξη Τσίπρα την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ομιλία Αλέξη Τσίπρα την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Άνοιγμα στον προοδευτικό χώρο επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω συνέντευξής του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Αναλυτικά τα σχέδιά του σε περίπτωση που κερδίσει το στοίχημα των εκλογών

Τα χαρτιά του για την κυβέρνηση που πρόκειται να σχηματίσει, εάν κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ανοίγει μιλώντας στο " Βήμα της Κυριακής " ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας προεξοφλεί ότι θα κηρυχθούν εθνικές εκλογές αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και μιλά για τις κυβερνητικές προτεραιότητες και τις επιλογές του στα κρίσιμα θέματα, αλλά και για τον σχεδιασμό του για τη διαπραγμάτευση στην Ευρώπη για το "ελληνικό ζήτημα".

Πράλληλα, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί "άνοιγμα" σε ολόκληρο τον προοδευτικό χώρο, καθώς δεσμεύεται ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση "στην οποία θα συμμετέχουν και προσωπικότητες που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ".

Σχολιάζοντας τα όσα αναφέρει ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

"Ο κ. Τσίπρας απειλεί να διακόψει μονομερώς τις δαπάνες για την εξυπηρέτηση του χρέους, οδηγώντας έτσι τη χώρα σε χρεοκοπία και έξοδο από την Ευρωζώνη. Η συκοφαντία της πατρίδας μας που συστηματικά επιδίδεται ο κ. Τσίπρας και η πολιτική ανοησία έχουν επιτέλους τα όριά τους",

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network