Λαζόπουλος: Καταλαβαίνει κανείς πώς δουλεύει το κεφάλι του ανθρώπου που υπερασπίστηκε τον Κορκονέα

Λαζόπουλος: Καταλαβαίνει κανείς πώς δουλεύει το κεφάλι του ανθρώπου που υπερασπίστηκε τον Κορκονέα

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο επεισόδιο που διαδραματίστηκε σε μουσικό κέντρο ανάμεσα σε αυτόν και στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια. Πώς περιέγραψε όσα έγιναν, τι είπε για τη στάση της Μαρινέλλας.

Για το πρόσφατο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του από τον Αλέξη Κούγια σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ το βράδυ της Τρίτης.

“Όπως ήμουν και έβλεπα την Βανδή έρχεται από πίσω, 10 λεπτά δεν είχα κάτσει, είχα πάει με την Μαρινέλλα, καλεσμένοι και οι δύο μιας φίλης που είχε τα γενέθλιά της. Καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω πίσω μου, στο λαιμό έναν να με σφίγγει δυνατά, να μου γυρνάει το κεφάλι, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο, μου βάζει το κεφάλι και αρχίζει να μου λέει ‘γ…ώ, γα…ώ’. Όλα γίνονται σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνομαι από τη θέση μου γιατί ξέρω τι σημαίνει να σηκωθώ, βλέπω τους σερβιτόρους, κάνω νόημα να τον απομακρύνουν λίγο γιατί αυτός κάνει πάντα τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ θα γίνει καβγάς, θα χαλάσει το πρόγραμμα στο τελευταίο τους βράδυ, θα χαλάσω τη βραδιά στους φίλους μου. Είναι όλοι αναστατωμένοι. Λέει η Μαρινέλλα κάποια στιγμή ‘πάρε δρόμο ρε’, είναι από πίσω και χτυπιέται σαν χταπόδι. Βρίζει, ουρλιάζει, τον πήγαν εκεί που καθόταν. Μετά λέει στους δημοσιογράφους του ότι πέρασα, τον είδα, του γέλασα ειρωνικά.

Καλώ το μαγαζί που είναι υποχρεωμένο να κρατάει από τις κάμερες ασφαλείας, να δώσει στη δημοσιότητα ό,τι έχουν δει οι κάμερες γιατί ασφαλώς και δεν τον είδα. Λέει ό,τι ασυναρτησίες θέλει. Ότι με έσωσε από τις κοκαΐνες και τα σκάφη. Λέει ότι εγώ παίρνω τις ουσίες αλλά περιέργως αυτός χτυπιέται σαν να έχει πάρει ουσίες. Να θυμίσω ότι ήμουν μάρτυρας, όχι κατηγορούμενος. Αλλά ένας άνθρωπος που υπερασπιζόμενος τον Κορκονέα, τον άνθρωπο που σκότωσε τον Γρηγορόπουλο, είπε ότι του είχε βρίσει παλιότερα το παιδί και το κράταγε και θυμήθηκε και πυροβόλησε, καταλαβαίνει κανείς πώς δουλεύει το κεφάλι του”, ανέφερε ο Λαζόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα