Λάκης Παπαδόπουλος για τον Σ. Μπουλά: “Γνώριζε το πρόβλημά του, ήθελε να δουλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή”

Λάκης Παπαδόπουλος για τον Σ. Μπουλά: “Γνώριζε το πρόβλημά του, ήθελε να δουλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή”

Τι αποκαλύπτει ο στενός φίλος του Σ. Μπουλά, Λάκης Παπαδόπουλος. Συγκίνηση σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα (Vid)

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό AΝΤ1” για τον Σάκη Μπουλά, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του.

Ο καλλιτέχνης τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι ο Σάκης γνώριζε το πρόβλημά του, ήθελε να δουλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή.

“Κάθε τι που έκανε ο Σάκης ήταν συγκλονιστικό. Αυτό το παιδί είχε πολλά ταλέντα και τεράστιο χιούμορ και δυστυχώς ο Θεός τον πήρε μικρό. Προχθές το βράδυ μιλούσα μαζί του και με έβριζε, γέλαγε, γελούσαμε”. 

Βαθιά συγκινημένος συμπλήρωσε: “Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του. Τον είχε “χτυπήσει” και στο κεφάλι. (…) Μέχρι το τέλος δούλευε σαν μυρμήγκι… Ζητούσε με μανία τους φίλους του. Εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστος στη σκηνή, τον κρατούσαν για να βγει στο πάλκο, δεν το έβαζε κάτω”.

Διαβάστε τις τηλεοπτικές σκηνές και τα τραγούδια του Σάκη Μπουλά που αγαπήσαμε.

Συγκίνηση στο καλλιτεχνικό στερέωμα

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία MINOS EMI,  εκφράζει τη θλίψη της  για την απώλεια του Σάκη Μπουλά και γνωστοποιεί ότι σήμερα σε ένδειξη πένθους η Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανιζόταν τελευταία ο καλλιτέχνης θα παραμείνει κλειστή. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά:”Ο Σάκης μας έφυγε σήμερα το πρωί, αλλά θα είναι πάντα μαζί μας”.

Ο Κώστας Βουτσάς μιλώντας για τον Σάκη Μπουλά, τόνισε ότι ο θάνατος του είναι μεγάλη απώλεια για τον χώρο της τηλεόρασης, του τραγουδιού και του θεάτρου.

“Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και θαυμασμό” σημείωσε ο ηθοποιός.

“Μας άφησε μόνους ο Σάκης, εμένα και τον Πέτρο. Έσπασε την τριάδα” σχολίασε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη και την παρέα του “50-50″. Μας άφησε να πίνουμε τα τσίπουρα μόνοι μας. Έσπασε την παρέα και έφυγε”, δήλωσε από τη δική του μεριά ο Παύλος Χαϊκάλης.

“Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό” είπε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. “Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει και θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος”.

Στη δύναμη και το μεγαλείο του στάθηκε και ο Δημήτρης Σταρόβας. “Ήταν δυνατός ο Σάκης”, είπε μιλώντας και αυτός στον ΑΝΤ1.

“Ήταν λίγο αναμενόμενο. Ας πούμε ότι είναι λίγο παρήγορο το ότι δεν ήταν ξαφνικό… Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει πριν από έναν χρόνο. Αρχικά έλεγαν κάτι για έναν μήνα, δύο μήνες… και τελικά πέρασε ένας χρόνος. Ήταν δυνατός ο Σάκης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα