Λαμία: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο που διακινούσαν επικίνδυνο ναρκωτικό

Λαμία: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο που διακινούσαν επικίνδυνο ναρκωτικό
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Συνελήφθησαν δύο Λαμιώτες που είχαν "ρίξει" στην αγορά το επικίνδυνο ναρκωτικό "salvia"

Στη σύλληψη δύο ανδρών που “έσπρωχναν” στην πιάτσα των τοξικομανών της Λαμίας, επικίνδυνο ναρκωτικό, έφτασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι τους το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, όπου και βρέθηκαν συσκευασίες με το επικίνδυνο ναρκωτικό “salvia”, εμπλουτισμένο με χημικές ουσίες. Πρόκειται για ένα ναρκωτικό – φονιά που κατάγεται από το Μεξικό και προκαλεί έντονες παραισθήσεις.

Το τελευταίο διάστημα είχαν πληθύνει οι περιπτώσεις χρηστών που βρίσκονταν σε λιπόθυμη κατάσταση σε δρόμους και πάρκα, ενώ μετά από σχετικές πληροφορίες είχαν τεθεί σε στενή παρακολούθηση οι δύο άνδρες.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, αναφορικά με αυτά τα περιστατικά, διαπίστωσαν την ύπαρξη αυτού του επικίνδυνου παραισθησιογόνου ναρκωτικού που είναι υπεύθυνο για αρκετούς θανάτους στην Ευρώπη.

Με τη δικογραφία να περιλαμβάνει την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, σύμφωνα με το Lamia Report.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα