Λαμία: Έκλεψε πορτοφόλι και βγήκε από το κατάστημα χορεύοντας

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δείχνει τον δράστη να κλέβει πορτοφόλι.
Στιγμιότυπο από το βίντεο που δείχνει τον δράστη να κλέβει πορτοφόλι. LAMIAREPORT.GR

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του δράστη που βούτηξε πορτοφόλι απο τσάντα και στη συνέχεια βγήκε από το κατάστημα χορεύοντας.

Προσποιήθηκε τον πελάτη και με την πρώτη ευκαιρία άρπαξε το πορτοφόλι και έφυγε σαν "κύριος". Δεν ήξερε όμως ότι οι κινήσεις του καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας στη Λαμία.

Ο λόγος για έναν Ρομ, που έχει απασχολήσει πολλές φορές για διάφορα αδικήματα, ο οποίος πήγε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην είσοδο της Λαμίας, και προσποιούμενος τον πελάτη έκλεψε το πορτοφόλι από την τσάντα του πωλητή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που δημοσιεύει το Lamiareport.gr  αρχικά μπήκε σε ένα άλλο γραφείο της εταιρείας ρώτησε κάτι και στη συνέχεια πήγε στην έκθεση αυτοκίνητου, όπου κάθισε και συνομίλησε με τον πωλητή που ήταν στο γραφείο του. Όταν ο πωλητής σηκώθηκε και απομακρύνθηκε για ένα λεπτό ο κλέφτης βρήκε την ευκαιρία και βούτηξε το πορτοφόλι μέσα την τσάντα του πωλητή, η οποία βρισκόταν μέσα από το γραφείο.

Στη συνέχεια όπως θα δείτε ο θρασύτατος κλέφτης φεύγει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενώ μόλις βγαίνει έξω αρχίζει να τρέχει "χορεύοντας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λαμία
SHARE:

24Media Network