Λαμία: Καταδίωξη και χειροπέδες σε κατά φαντασίαν αστυνομικό

Λαμία: Καταδίωξη και χειροπέδες σε κατά φαντασίαν αστυνομικό

Μία απίθανη ιστορία από το νομό Φθιώτιδας με πρωταγωνιστή πολίτη που ήθελε να γίνει... αστυνομικός (αλλά δεν του βγήκε).

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι στην Βόρεια Πλευρά της Λαμίας με έναν κατά… φαντασίαν αστυνομικό.

Η ιστορία έχει ως εξής... Ένας μεσήλικας οδηγός (από την Αθήνα) κατέβαινε από τον Δομοκό προς Λαμία όταν ξαφνικά έκανε σινιάλο στο προπορευόμενο όχημα να κάνει στην άκρη διότι δεν τον άφηνε να προσπεράσει.

ADVERTISING

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως σήμανε μια ειδικά διαμορφωμένη κόρνα η οποία φέρνει σε σειρήνα περιπολικού οχήματος αναγκάζοντας τον μπροστινό του να κάνει στην άκρη.

Ο θρασύτατος “μαϊμού” αστυνομικός μάλιστα κατέβηκε λίγο πάνω από το Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να κάνει και έλεγχο στο προπορευόμενο όχημα! Όταν ο… μπροστινός, κανονικός αστυνομικός έβγαλε την ταυτότητα του, μην είδατε τον… Παναή!

Ο “μαιμού” αστυνομικός μπήκε ταχύτατα στο όχημα του στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα -προχωρημένης ηλικίας- φεύγοντας από τον κόμβο του ICE προς το Νοσοκομείο Λαμίας μέσω του δρόμου που βρίσκονται τα SuperMarket Lidl και Γαλαξίας.

Στο μεταξύ ο γνήσιος αστυνομικός άμεσα ειδοποίησε το 100 το οποίο έστειλε ομάδες ΔΙΑΣ αλλά και περιπολικά στο σημείο για να “μπλοκάρουν” τον απίστευτο τύπο που το έπαιζε αστυνομικός! Λίγα λεπτά μετά τον μπλόκαραν στο ύψος του Νοσοκομείου Λαμίας και αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν στα κρατητήρια!

Να σημειώσουμε πως πέραν των υπόλοιπων κατηγοριών ο 45χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει και την κατηγορία της οπλοκατοχής μιας και στο όχημα του βρέθηκε και ένα taser!

Πηγή: 

lamianow

SHARE:

24Media Network