Λαμία: Κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της πόλης

Λαμία: Κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της πόλης
Στιγμιότυπο από την καταδίωξη. lamiareport.gr

Περιπολικά και μηχανές της αστυνομίας κυνηγούσαν το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Συνελήφθησαν τρία άτομα.

Μεγάλη αναστάτωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην πόλη της Λαμίας όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της ΟΠΚΕ για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, σύμφωνα με το Lamiareport.gr.

Έτσι ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη σε διάφορες περιοχές της Λαμίας με περιπολικά και μηχανές να προσπαθούν να μπλοκάρουν το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο κόσμος άκουγε τις σειρήνες να “ουρλιάζουν” και έβλεπε να περνούν περιπολικά στο κέντρο της πόλης και σε διάφορες συνοικίες, με μεγάλη ταχύτητα, μη μπορώντας να καταλάβει τι συμβαίνει.

Ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα περνώντας κόκκινα φανάρια και διασταυρώσεις χωρίς να σταματά.  Μάλιστα περνώντας έξω από το γήπεδο της πόλης, στο Δημαρχείο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε έναν κάδο απορριμάτων, ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει και η καταδίωξη συνεχίστηκε.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν στη βόρεια πλευρά της πόλης, στη συμβολή των οδών Παρνασσού και Καλαμαριάς να μπλοκάρουν και να ακινητοποιήσουν το λευκό αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον οδηγό και ακόμη ένα άτομο που επέβαινε σε αυτό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν τα άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και γιατί ηθελαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν επίσης και ακόμη ένα άτομο με μηχανή μεγάλου κυβισμού, το οποίο κάποια στιγμή κινούνταν μαζί με το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο και μετά χωρίστηκαν κοντά στον περιφερειακό του κάστρου. Ο νεαρός δικυκλιστής μπλοκαρίστηκε στην συνοικία της Αμφιθέας, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει σχέση με τα άτομα που επέβαιναν στο λευκό αυτοκίνητο.

Όλοι έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας για τα περαιτέρω.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός του λευκού ΙΧ, που είναι 18 ετών,  δεν είχε δίπλωμα και γι αυτό δεν σταμάτησε στο σήμα για τον έλεγχο και ακολούθησε η καταδίωξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα