Λαμία: Μηχάνημα κύλησε σε κατηφόρα και σμπαράλιασε έξι αυτοκίνητα

Λαμία: Μηχάνημα κύλησε σε κατηφόρα και σμπαράλιασε έξι αυτοκίνητα

Έξι αυτοκίνητα “πήρε μαζί του” ένα μηχάνημα έργου που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κύλησε σε κατηφόρα, σε γειτονιά της Λαμίας.

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν κάτοικοι σε μια γειτονιά της Λαμίας ενώ οι ιδιοκτήτες κάποιων αυτοκινήτων έμειναν με ανοιχτό το στόμα μόλις αντίκρισαν τα οχήματά τους.

Ένα μηχάνημα έργου που δούλευε για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ, άγνωστο πώς, κύλησε σε κατηφόρα παρασύροντας στο διάβα του τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα κι όπως γράφει το Lamiareport.gr, ευτυχώς κανείς πεζός εκείνη την ώρα δεν βρέθηκε στο διάβα του μηχανήματος.

Μάλιστα ο οδηγός του πρώτου οχήματος, που ήταν παρκαρισμένο  εκείνη την ώρα πήγαινε για να το πάρει! «Έφτανα στο αμάξι μου, όταν είδα το μηχάνημα να κυλάει με ολοένα αυξανόμενη ταχύτητα και έκανα στην άκρη…», έλεγε σοκαρισμένος στους αστυνομικούς, ενώ το αμάξι του βρέθηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο, καθώς το μηχάνημα πέρασε και σταυροδρόμι.

 

Το μηχάνημα σταμάτησε εντέλει πάνω σε ένα από τα αυτοκίνητα, πρόλαβε όμως να χτυπήσει τα προηγουμενα πέντε.

Η Τροχαία Λαμίας ανέλαβε την καταγραφή τους συμβάντος προκειμένου οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων  να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα