Λαμία: Σοβαρό τροχαίο – Τραυματίστηκε παιδάκι και ο παππούς του

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο – Τραυματίστηκε παιδάκι και ο παππούς του
Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Lamiareport.gr

Τροχαίο ατύχημα μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε έξω από τη Λαμία. Οι δύο οδηγοί και ένα 11χρονο παιδί διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό τριών ατόμων εκ των οποίων το ένα παιδί, σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Φραντζή στη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίας.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ηλικιωμένος οδηγός οχήματος παραβίασε το STOP της Λεωφόρου Ελευθερίας ερχόμενος από ανατολικά την ώρα που ένα άλλο όχημα κατέβαινε κανονικά την οδό Φραντζή με κατεύθυνση από Λαμία προς Γοργοπόταμο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, το δεύτερο όχημα ακινητοποιήθηκε στο μέσον του δρόμου, ενώ το πρώτο έφυγε στα χωράφια, παρασύροντας στο πέρασμα του και μία κολόνα της ΔΕΗ.

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Lamiareport.gr

Από το τελευταίο όχημα βγήκαν τραυματισμένοι ο οδηγός του και ένα μικρό παιδί ηλικίας 11 ετών που επέβαινε, επίσης, σε αυτό και φαίνεται να χτύπησε στο κεφάλι του.

Αμφότεροι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπως και ο οδηγός του οχήματος που ακινητοποιήθηκε, ο οποίος είναι γιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας και συνόδευσε, μάλιστα, το παιδάκι με το πρώτο ασθενοφόρο.

Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής που δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν κάποιον από τους τραυματίες, καθώς πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας το Τμήμα της οποίας ανέλαβε την προανάκριση.

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία Lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα