Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σήμερα το “τελευταίο αντίο” στον αγαπημένο καλλιτέχνη

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Σήμερα το “τελευταίο αντίο” στον αγαπημένο καλλιτέχνη
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Θέατρο του Λυκαβηττού EUROKINISSI

Στις 15:30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου η κηδεία του σπουδαίου τραγουδοποιού. Όπως έχει κάνει γνωστό η οικογένειά του, αντί στεφάνων επιθυμεί να ενισχυθεί η Ένωση “Μαζί για το παιδί”.

Το “τελευταίο αντίο” στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που πέθανε ξαφνικά το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία 63 ετών από καρδιακή ανακοπή στον Πτελέο Μαγνησίας, θα πουν σήμερα στις 15:30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου συγγενείς, φίλοι και κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του στα 40 χρόνια καριέρας του.

Όπως έχει κάνει γνωστό η οικογένειά του, αντί στεφάνων επιθυμεί να ενισχυθεί η Ένωση “Μαζί για το παιδί”, για την οποία επρόκειτο να δώσει συναυλία αυτές τις ημέρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία”. Πλήθος ανθρώπων του καλλιτεχνικού αλλά και του πολιτικού χώρου εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στη μουσική.

Το πιο ιδιαίτερο από αυτά ήταν η ανάρτηση της κόρης του εκλιπόντα, Μαρίας Κλάρας, η οποία ήταν δίπλα στον πατέρα της τις τελευταίες του στιγμές.

Ο θάνατός του προκάλεσε και μια “κόντρα” ανάμεσα στην ΠΟΕΔΗΝ και το ΕΚΑΒ. Το θέμα ξεκίνησε όταν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων κατήγγειλε ότι το βράδυ της Κυριακής δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Αλμυρού και έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος που μπορεί να ήταν σωτήριος για τον καλλιτέχνη. Το ΕΚΑΒ απάντησε γνωστοποιώντας τις ώρες κλήσης, άφιξης της μονάδας στο σημείο και διακομιδής του στο νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα