Λεωφορείο των ΚΤΕΛ ανετράπη στην Εθνική Οδό Αντιρίου-Ιωαννίνων

Λεωφορείο των ΚΤΕΛ ανετράπη στην Εθνική Οδό Αντιρίου-Ιωαννίνων

Παρά το γεγονός ότι το λεωφορείο ανετράπη, κανείς από τους επτά επιβάτες και τον οδηγό δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Τρεις από τους επιβάτες στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων με ελαφρείς τραυματισμούς

Άγιο είχαν οι επιβάτες και ο οδηγός ενός λεωφορείου των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, όταν το λεωφορείο που επέβαιναν εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη στο μέσο της Εθνικής Οδού Αντιρίου-Ιωαννίνων.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στο ύψος του Τερόβου Ιωαννίνων. Τη στιγμή εκείνη έπεφτε σιγανή βροχή και ο δρόμος ήταν αρκετά ολισθηρός. Παρά το γεγονός ότι το λεωφορείο ανετράπη, κανείς από τους επτά επιβάτες και τον οδηγό δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Όλοι οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν μόνοι τους από το αναποδογυρισμένο λεωφορείο.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν σύντομα ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής (που δεν χρειάστηκε να επέμβει) και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν μόνο τρεις από τους επιβάτες, δύο άντρες και μία γυναίκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Στην περιοχή επικράτησε για αρκετή ώρα κυκλοφοριακό πρόβλημα, αφού το λεωφορείο σχεδόν έκλεινε τον δρόμο κατά πλάτος, ενώ έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ιωαννίνων.

(Πηγή φωτό: epiruspost.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα