Π. Φάληρο: Ξυλοκόπησαν ληστή με καλάσνικοφ σε μίνι μάρκετ

Π. Φάληρο: Ξυλοκόπησαν ληστή με καλάσνικοφ σε μίνι μάρκετ
Αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας Eurokinissi

Πανδαιμόνιο επικράτησε τα ξημερώματα στο Π. Φάληρο, όταν δύο ένοπλοι ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ. Ιδιοκτήτης και υπάλληλος όρμησαν στον ληστή με το αυτόματο, τον αφόπλισαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια

Σκηνές βγαλμένες από τον κινηματογράφο εκτυλίχθηκαν μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα σε μίνι μάρκετ στο κέντρο του Π. Φαλήρου, επί της οδού Ζησιμοπούλου 92.

Δύο ένοπλοι ληστές κυριολεκτικά εισέβαλαν στο κατάστημα με σκοπό τη ληστεία. Τότε, ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος που δέχτηκε χτύπημα με το κοντάκι στο πρόσωπο, όρμησαν εναντίον τους, τον έναν ληστή τον γρονθοκόπησαν και τον έριξαν κάτω όπου και χτύπησε το κεφάλι του και τον άλλον που πυροβόλησε 8 φορές στον αέρα, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και τον έτρεψαν σε φυγή. 

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και μόλις έφτασαν εκεί τα… θύματα της απόπειρας ληστείας τους παρέδωσαν τον 34χρονο Έλληνα ληστή, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του συνεργού του, ενώ πλέον η Αστυνομία ερευνά αν είναι υπεύθυνοι οι ληστές και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα