Λιβαδειά: Μεγάλη συναυλία χωρίς αποστάσεις, με συνωστισμό και χορό

Λιβαδειά: Μεγάλη συναυλία χωρίς αποστάσεις, με συνωστισμό και χορό
facebook.com/@John_Tagalegas

Την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού "σαρώνει" τη χώρα, στο Ανοικτό Θέατρο της Κρύας στη Λιβαδειά επικράτησε χαμός. "Τηρήθηκαν τα μέτρα" δήλωσε ο δήμαρχος.

Εικόνες που προκαλούν έντονη ανησυχία και προβληματισμό και μοιάζουν να είναι εκτός τόπου και χρόνου, δεδομένου ότι η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το τέταρτο κύμα του κορονοϊού, καταγράφηκαν σε συναυλία στη Λιβαδειά. Η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού «σαρώνει» τη χώρα ωστόσο στο Ανοικτό Θέατρο της Κρύας στη Λιβαδειά, στη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων, στο πλαίσιο των Τροφωνίων 2021, επικράτησε χαμός.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media δείχουν στις κερκίδες του θεάτρου εκατοντάδες θεατές να κάθονται χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν αποστάσεις, ενώ υπάρχουν και δεκάδες όρθιοι που έχουν επιδοθεί σε ξέφρενο χορό και τραγούδι:

Δήμαρχος: ”Τηρήθηκαν τα μέτρα”

Στο σημείο ήταν και ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο οποίος όταν η κατάσταση ξέφυγε, ζήτησε από την ερμηνεύτρια να κλείσει τη συναυλία το οποίο, όπως αναφέρει ο ίδιος στο facebook έγινε αμέσως.

Ο ίδιος εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και δήλωσε πως τηρήθηκαν τα μέτρα σύμφωνα με την εγκύκλιο της πολιτείας για εκδηλώσεις. «Όταν ξεκίνησαν να χαλαρώνουν τα μέτρα ζήτησα από την καλλιτέχνιδα να κλείσει την συναυλία. Όπως και έγινε!» πρόσθεσε, ενώ ξεκαθάρισε πως υπήρχε πληρότητα 70% όπως προβλέπεται με αριθμημένα κουπόνια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα