Live Εικόνα: Ο εορτασμός των Θεοφανείων

Τελετή αγιασμού των υδάτων στην Δεξαμενή Αθηνών την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Τελετή αγιασμού των υδάτων στην Δεξαμενή Αθηνών την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στον Πειραιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στην Κάλυμνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός. Την Τήνο επισκέπτεται ο πρόεδρος της ΝΔ

Στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου πραγματοποιείται η δοξολογία για τον εορτασμό των Θεοφανείων, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο αγιασμός των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών στο Κολωνάκι.

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού, στην αποβάθρα μπροστά από τον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πειραιά.

ADVERTISING

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στην Κάλυμνο, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται την Τήνο, όπου θα παρευρεθεί στην τέλεση του αγιασμού στον προαύλιο χώρο της Παναγίας και στον αγιασμό των υδάτων, στο λιμάνι της Τήνου.

SHARE:

24Media Network