Κοροναϊός: Λήξη συναγερμού στη Λαμία – Δεν υπάρχει ύποπτο κρούσμα

Κοροναϊός: Λήξη συναγερμού στη Λαμία – Δεν υπάρχει ύποπτο κρούσμα
Νοσοκομείο στην Ουχάν της Κίνας AP

Λήξη συναγερμού στη Λαμία. Ο μαθητής που νοσηλευόταν με ύποπτα κρούσματα διαγνώσθηκε αρνητικός στον κορονοϊό. Το νοσοκομείο πάντως παραμένει σε ετοιμότητα.

Δεν εμπίπτει τελικά στα ύποπτα κρούσματα για κορονοϊό ο νεαρός μαθητής Λυκείου από τα Καμένα Βούρλα που μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με συμπτώματα γρίπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ακολουθώντας το πρωτόκολλο προχώρησαν σε εξέταση του ασθενή που συνοδευόταν από τη μητέρα του και σε συνδυασμό τόσο με τη κατάσταση της υγείας του όσο και με το ιστορικό απέκλεισαν βάσει των επίσημων οδηγιών το περιστατικό από τα ύποπτα κρούσματα του covid -19.

Ειδικότερα, τα συμπτώματα της γρίπης είχαν ήδη υποχωρήσει, ενώ και η διαδρομή του νεαρού στο εξωτερικό δεν εμπεριείχε μέρος όπου υπήρχε έξαρση του ιού. Συγκεκριμένα επρόκειτο για μαθητή του Λυκείου Καμένων Βούρλων που είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Βουδαπέστη, Βιέννη και Μπρατισλάβα και συγκεκριμένα από 18 μέχρι 22 Φεβρουαρίου.

Μετά από αυτό δόθηκε λήξη συναγερμού, με το Νοσοκομείο πάντως να παραμένει σε ετοιμότητα μέχρι την επόμενη επίσκεψη «ύποπτου» κρούσματος.

*Ο κορονοϊός έφτασε και στην Ελλάδα. Δείτε πώς μεταδίδεται ο ιός και πώς μπορείτε να προστατευτείτε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα