Mad Clip: Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του – Έφτασε υποβασταζόμενη

Mad Clip: Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του – Έφτασε υποβασταζόμενη
Η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Τραγική φιγούρα η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου της Mad Clip. Εμφανίστηκε φορώντας λευκά ρούχα και μαύρα γυαλιά. Η ανάρτησή της μετά την τελετή.

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (06/09) στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου η κηδεία του Mad Clip, του γνωστού τράπερ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Βουλιαγμένη, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές υποδέχθηκαν τη σορό του με χειροκροτήματα. Πολλά νέα παιδιά, φορώντας μαύρα ρούχα, θέλησαν να τιμήσουν τον καλλιτέχνη είτε κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι, είτε βάζοντας από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του.

Η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip INTIME


Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και πολλοί καλλιτέχνες και συναδέλφοι του, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Light, η Τάμτα, η Ζόζεφιν, η Πέννυ Αγοραστού, ο Γιώργος Σαμπάνης και πολλοί άλλοι, που αποχαιρέτησαν με απέραντη θλίψη τον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία εμφανίστηκε συντετριμμένη, φορώντας λευκά ρούχα και μαύρα γυαλιά, υπήρξε τραγική φιγούρα. Η γνωστή τραγουδίστρια έφτασε στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου υποβασταζόμενη, σχεδόν ταυτόχρονα με την οικογένεια του Mad Clip.

Η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS


Η ανάρτηση της Φουρέιρα μετά την κηδεία

Μερικές ώρες ύστερα από την κηδεία του Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή της φωτογραφία με τον τράπερ και γράφοντας:

Να ξέρεις ότι σε αυτήν την ζωή αγαπήθηκες πολύ! Καλό ταξίδι φιλαράκι μου…”

Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε φεύγοντας από τον γάμο φίλων και συνεργατών του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01/09, στον οποίο βρισκόταν μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, ο γαμπρός σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip για το ντουέτο τους “Μπορεί”, που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, ο ράπερ και η τραγουδίστρια διασκέδασαν τους καλεσμένους λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, τραγουδώντας μαζί στο πάρτι του γάμου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα