Mad Clip: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του γνωστού τράπερ – Θλίψη και συγκίνηση

Mad Clip: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του γνωστού τράπερ – Θλίψη και συγκίνηση
Ο Light στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του Mad Clip. Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη Πέμπτη.

Στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (06/09) στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου τελέστηκε η κηδεία του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Βουλιαγμένη, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό για να πουν τον τελευταίο αντίο στον διάσημο τραγουδιστή και να αποτίσουν φόρο τιμής, με αρκετούς από τους παρευρισκομένους να κρατούν ένα λουλούδι στο χέρι.

Άλλοι, πατούσαν γκάζια με τις μηχανές τους, καθώς ο γνωστός τράπερ ήταν λάτρης της ταχύτητας, κάτι που τελικά τον οδήγησε, όμως, στον θάνατο.

Η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS


Κάποιοι από τους νέους που βρέθηκαν στον ναό έβαλαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του με τους ίδιους να τραγουδούν τους στίχους του.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το “παρών” στην κηδεία του 34χρονου τράπερ ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το πρόσφατο ντουέτο τους “Μπορεί”, ενώ ήταν μαζί και στον γάμο όπου βρισκόταν ο Mad Clip λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο.

Κηδεία Mad Clip EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ


Επίσης, συντετριμμένος στην κηδεία εμφανίστηκε ο πολύ καλός του φίλος και συνάδελφος Light, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είχαν φτάσει στο σημείο του τραγικού τροχαίου.

Στην κηδεία παρέστησαν ακόμη η Ζόζεφιν, η Πέννυ Αγοραστού, ο Γιώργος Σαμπάνης.

Η Ζόζεφιν στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 16:30 και ύστερα ο καλλιτέχνης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Όπως έγινε γνωστό, η εξόδιος ακολουθία του διάσημου τράπερ μεταδόθηκε live στο YouTube, ώστε να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι θαυμαστές του που δεν μπορούν να παραστούν.

Στα σχόλια της live μετάδοσης, εκατοντάδες θαυμαστές του τράπερ του γράφουν “Καλό ταξίδι” και “RIP”, εκφράζοντας έστω διαδικτυακά την αγάπη τους προς τον καλλιτέχνη.

Κηδεία Mad Clip EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Κηδεία Mad Clip EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του Mad Clip

Η Ελένη Φουρέιρα στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Οικογένεια Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Ο Γιώργος Σαμπάνης στην κηδεία του Mad Clip ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Κηδεία Mad Clip ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Κηδεία Mad Clip EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Κηδεία Mad Clip EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Κηδεία Mad Clip EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Περίπου στις 2:15 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (02/09), ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε φεύγοντας από τον γάμο φίλων και συνεργατών του, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01/09).

Μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στο γλέντι των νεόνυμφων Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου. Ο γαμπρός σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για το τραγούδι “Μπορεί”, ενώ η σύζυγός του Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Μάλιστα, οι δυο τους διασκέδασαν και τους καλεσμένους, τραγουδώντας μαζί την μεγάλη επιτυχία τους στο πάρτι του γάμου.

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο

Βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 και εξετάζεται από τις αρχές, καταγράφει την στιγμή που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολώνα φωτισμού και έτσι να χάσει την ζωή του.

Όπως δείχνει το βίντεο, ο τραγουδιστής με το πολυτελές αυτοκίνητο φαίνεται να οδηγεί με αυξημένη ταχύτητα στην ευθεία. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χάνει τον έλεγχο, το αυτοκίνητο αρχίζει να φέρνει στροφές και με μεγάλη ταχύτητα βγαίνει εκτός δρόμου. Πίσω διακρίνεται ένα ακόμα αμάξι το οποίο πατάει φρένο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα