Mad Clip: Νέα συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα – Του αφιέρωσε ποίημα

Mad Clip: Νέα συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα – Του αφιέρωσε ποίημα
Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip Instagram / @foureira

Συντετριμμένη είναι η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία βρισκόταν με τον Mad Clip λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο. Το ποίημα που ανήρτησε στο Instagram, εκφράζοντας τα συναισθήματά της.

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τον τραγικό θάνατο του φίλου και συναδέλφου της Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (02/9).

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία βρισκόταν μαζί με τον διάσημο ράπερ στον γάμο όπου ήταν καλεσμένοι λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, δημοσίευσε ένα insta story με τους παρακάτω στίχους, εκφράζοντας τα συναισθήματά της.

“Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν”, αναφέρει χαρακτηριστικά η εικόνα που ανέβασε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το δίστιχο αποτελεί ποίημα του Κωνσταντίνου Ι. Κορίδη με τίτλο “Δημιουργία”.

Φουρέιρα και Mad Clip ήταν μαζί στον γάμο

Υπενθυμίζεται, ότι ο διάσημος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Βουλιαγμένη, μετά από ένα γάμο συνεργατών του, στον οποίο ήταν καλεσμένος.

Στον γάμο ήταν, επίσης, και η Ελένη Φουρέιρα, μία από τις αγαπημένες φίλες και συνεργάτιδες του Mad Clip, με την οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το ντουέτο τους “Μπορεί”.

Άλλωστε, ο γαμπρός Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτησε το video clip του ντουέτου τους, ενώ η σύζυγός του Λία Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Μάλιστα, οι δυο τους διασκέδασαν και τους καλεσμένους, τραγουδώντας μαζί την μεγάλη επιτυχία τους στο πάρτι του γάμου.

Οι προηγούμενες αναρτήσεις της Φουρέιρα

Απόλυτα συντετριμμένη, η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε μια μαύρη εικόνα σε post και σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ένδειξη πένθους για τον αιφνίδιο χαμό του Mad Clip.

Η μεγάλη τους επιτυχία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν πρόσφατα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μπορεί”, το οποίο ακουγόταν παντού αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα